”Suksesi juaj, Fokusi ynë’

Welcome!
Contact

+383 49 15 60 11 +383 49 34 35 34

Call for free!
Location
Rr. Ali Vitia, Emshir, Prishtinë
Certified Care
Kualiteti dhe cilësia e shërbimeve tona, prioritet per ne!
Focus Studio Creative është kompani e cila ofron shërbime të marketingut, konculencës dhe ndërmejtësimit. Jemi të prirur të ju ofrojmë shërbime sa më cilësore për të rritur kredibilitetin e biznesit tuaj.
Focus Design,
Drejtor Gjeneral
Signature

Shërbimet tona

Menaxhim i rrjeteve sociale

FOCUS Studio Creatve është themeluar në Prishtinë për t’i shërbyer tregut Kosovar dhe rajonal me shërbime.Klientela është aktive çdo herë në Rrjetet Sociale, bëjeni paraqitjen sa më të mirë në profilet digjitale të biznesit tuaj që të rritet interesimi i klientëve për produktet apo shërbimet që ofron biznesi juaj.

 

Website

Një faqe interneti dhe aktiviteti online janë shumë më përfituese për një kompani ose organizatë, në krahasim me format e tjera tradicionale të prezantimit, të reklamës dhe të shitjeve.
Por, në shumicën e rasteve, një faqe interneti ka ndikim më të madh, sjell më shumë përfitime dhe është më e dobishme.

Aplikacion

Aplikacionet mobile janë komponente thelbësore për çdo biznes sot. Që nga punonjësit deri te klientët, aplikacionet mobile ju mundësojnë njerëzve të qëndrojnë të bashkuar dhe produktiv në mënyrë të vazhdueshme.
Ne zhvillojmë aplikacione për iPhone, iPad, Android dhe Windows.

Branding/Logo

Një logo është një pjesë themelore e çdo marke dhe çdo plan marketingu, por ajo është ndoshta një nga pjesët më të mbi-shikuara të çdo biznesi. Në një shikim të parë, një logo na ndihmon të njohim emrin e një marke dhe na kujton ne ekzistencën e saj, duke na ndihmuar ta mbajmë atë në mendje

Video/Reklama

Reklamimi është përpjekja për të ndikuar në sjelljen e blerjes së klientëve ose klientëve me një mesazh bindës të shitjes në lidhje me produktet dhe shërbimet.
Në biznes, qëllimi i reklamës është tërheqja e klientëve të rinjë duke përcaktuar tregun e synuar dhe duke iu afruar atyre me një fushatë reklamuese efektive.

Konsulencë

 Për të pasur rritje dhe vizibilitet në biznesin tuaj, patjetër që është e nevojshe Konsulenca e cila bën që biznesi juaj të ketë një strategji të shitjes, shkrim i biznes-planeve (për të fituar grante shtetërore/komunale) si dhe strategji të marketingut.

Ndërmjetësim

Nëse biznesi juaj ka nevojë që produktet tuaja apo shërbimet tuaja të jenë nëpër ndërmarrje apo biznese të ndryshme, ne e bejmë qasjen sa më të lehtë për ndërmjetësim.

Fotoshoting

Popullariteti i blerjeve në internet po rritet gjithnjë e më shumë.
Fotografitë e produkteve janë një pjesë masive e biznesit tuaj për të cilën duhet të mendoni vërtet kur përpiqeni të bindni njerëzit të blejnë produktet tuaja.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, nostrud mattis luctus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, nostrud mattis luctus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, nostrud mattis luctus.

Klientet tanë

Let the Numbers Speak
0 +
Punët Aktuale
0 +
Shërbimet e kryera
0 +
Klientët e kënaqur
0 +
Eksperienca e punës
Contact Us

Get in Touch and Let us Care for your Loved Ones.